Vi har det dere trenger for vellykket kurs, seminar, firmafest eller julebord.


Bryggerhuset er godt egnet for arbeidsmøter for grupper inntil 50 personer. Kjøkkenet serverer lokal mat og drikke gjennom dagen. Vi har internett, prosjektor og flipover med tusjer. Gården kan tilby opplevelser og aktiviteter som sang og musikk, skyting med pil og bue, omvisning på gården og fortellinger. Rundt gården er det et fint turterreng, for eksempel ligger Signalen, Tønsbergs høyeste topp, en 20 minutters gangtur unna.


Kontakt oss for et tilbud, og last ned brosjyre her.

Mat

Vi er glade for å bruke egenproduserte matvarer til å lage fargerik og god mat. Gården holder husdyr, dyrker grønnsaker, urter og bær. Innkjøpte matvarer er i hovedsak økologisk og kortreist. Vi vil vite hvor maten kommer fra, og vi deler det gjerne med deg.

Folk rundt bordet med mat og vin

Underholdning

Singer-songwriter Eli Helland finnes tilgjengelig for underholdning og kulturelle innslag som musikalsk oppmuntring ved dagens oppstart, avspark etter lunchpausen og underholdning av mer kunstnerisk art. Hun tar kontakt med dere på forhånd for å tilpasse innslaget for anledningen.

Se elihelland.com

Singer & songwriter, Eli Helland

Aktivitet

Det å treffe blinken skal være gøy, men uten fokus og tilstedeværelse er det vanskelig å nå målet. Vegard Mikalsen har mange års erfaring med hest og bueskyting. Han tar dere gjerne med på en økt med pil og bue, dere får øve dere og det blir gjerne også tid til en uhøytidelig konkurranse.

Vegard Mikalsen på Youtube

Vegard på hest, med pil og bue