Hver søndag hele året har vi åpen gård med kafé i Bryggerhuset. Det er også en lang tradisjon å ta i mot gårdsbesøk for de som vil feire fødselsdagen sin her, og barnehager, skoleklasser, familiegrupper og andre som vil oppleve gårdslivet til ulike tider på året. 

Gårdsbesøk

Hver søndag hele året har vi åpent for gårdsbesøk fra kl 13:00 - 17:00.  I kafeen i Bryggerhuset serverer vi blant annet kanelsnurrer og pizza fra bakerovnen.

Ofte er det spontane arrangementer som sang, konsert  eller fortellerstund. Dette blir annonsert på facebook.

Les mer om åpen gård her.

kalv og jente

Barnebursdag

På Holt Gård har vi en lang tradisjon med å arrangere bursdag for barn.

Les mer om barnebursdag her.

Hest og kjerre

Gruppebesøk

Gjennom hele året tar vi i mot gruppebesøk, særlig tar skoleklasser og barnehager turen hit. Hver sesong byr på forskjellige aktiviteter og opplevelser.

Vår

Om våren står det nye livet i fokus. Vi hilser på lam, kalver, gris, kyllinger m.m. ettersom nye dyreunger har kommet til verden. Kanskje finner vi egg hos hønene.

Hesten står klar til å kjøre tur med vogna, og vi har vaffelrøre eller pannekaker klar til steiking. 

Pris ber barn i gruppe: kr 125,-

Minstepris pr gruppe: kr 1875,-

Kattunge i gresset

Høst

Om høsten gir naturen i overflod, og det bugner av grønnsaker og blomster. Gården tar imot grupper på høstbesøk. Vi blir kjent med vekstene i grønnsakshagen, og lager en deilig suppe av grønsaker vi har høstet selv, og som vi koker i kjele over bål. Vi hilser på dyra og drar på tur med hest og vogn.

Pris pr barn i gruppe: kr 125,-

Minstepris pr gruppe: kr 1875,-

Et godt utvalg av gårdens råvarer

Jul

Gården er pyntet i julestemning fra  slutten av november og frem til jul.

Vi hilser på dyra og drar på tur med hest og vogn, eller hest og slede dersom det er snøføre. Vi blir med når bonden setter fram julegrøt til fjøsnissen, og dersom vi er heldige får vi også møte selveste gårdsnissen i høybingen på låven! Noen kjenner igjen Holtenissen fra NRK Super.

Deretter får alle servert deilig julegrøt med rød saft på låven, og så kan barna leke og hoppe i høyet. I bryggerhuset er kafeen åpen med fyr på peisen og salg av kaffe med mer.

Pris per person: kr 150,-

Minstepris for gruppebestillinger: kr 2.250,-

Hest og slede