Duften av vedfyrt bakerovn og nybakte boller.

Åpen gård med gårdskafé hver søndag fra kl 13:00 - 17:00.

Når du besøker oss kan du nyte stemningen på tunet, hilse på dyrene, hoppe i høyet og gjerne ri eller kjøre en liten tur med vogn eller slede.

I kaféen serveres det nybakte kanelsnurrer, vafler, kaffe, te, saft, eplemost, pizza og suppe, med mer. Vi bruker mest mulig egenproduserte råvarer og økologiske innkjøpte varer når vi lager mat.


Åpen gård inngang: 50,-
Barneridning eller tur med hest og vogn: 30,-

(OBS: begrenset antall hestebilletter)

Befolket vår-tun på åpen gård

Egne økologiske råvarer

Grønnsaker, egg , melk og kjøtt blir produsert på gården, i tillegg til endel bær og frukt til saft og og syltetøy. I det lille gårdsmeieriet lager vi yoghurt, kvarg, surmelk og iskrem. Juice og saft av usprøytede og økologiske hageepler, plommer, rababra og bær blir laget på gården og solgt i kafeen. Vi vil dyrke jorda slik at vi skaper et sunt og levende jordsmonn, kan høste gode grønsaker, og har god dyrevelferd.

Skoleboller og kanelsnurr fra bakerovnen

Jul på åpen gård

I desember står julestemningen høyt. Vi pynter gården og holder flere nisseforestillinger i åpningstiden. Hestene har fått på bjellene for å ringe julen inn, og det er både mulig å ri (OBS: begrenset antall billetter, kom tidlig) og kjøre hest og vogn. De står klar ca. fra kl. 14 og frem til kl. 15 eller lenger dersom det er mange besøkende.

I kafeen og salen i Bryggerhuset er det vedfyrt og mulig å komme inn for å varme seg på en skål grøt og kanskje litt gløgg, i tillegg til det vanlige (vafler, kanelsnurrer etc.


Inngangspris i desember: 75,- (inkluderer nisseforestilling
Barneridning eller tur med hest og vogn: 30,-

Hest