Sist oppdatert: 03.08.2021

Vi tar imot forhåndsbestilte gårdsbesøk gjennom hele året. Et besøk varer i ca 2,5 time og må bestilles i forkant slik at vi har kontroll på antallet gjester og kan bidra med smittesporing ifm. koronaviruset.

Når du besøker oss kan du nyte stemningen på tunet, hilse på dyrene og hoppe i høyet, eller ta en tur i beitelandskapet og skogen rundt gården.

Bestillinger

Bestill gårdsbesøk her!

Åpningstider

Vi holder åpent for gårsbesøk på følgende tider:

  • Onsdager: kl 11:00 - 16:00
  • Lørdager: kl 11:00 - 16:00
  • Søndager: kl 11:00 - 16:00

Ta kontakt med oss direkte på epost for å avtale besøk utenom disse tidene: [email protected].

Priser

  • Åpen gård  inngang 75,-  (gjelder pr person)

Hesteridning

På søndager mellom kl 13:00 - 14:00 står som oftest Vegard og hestene klare til å ta imot barn som ønsker å ri på hest. Hesteridning må bestilles på gården, men merk at det er et begrenset antall hestebilletter!

Vi gjør vårt beste for å tilby ridning eller tur med hest og vogn,  men tilgjengeligheten kan variere noe. Vi takker for forståelsen! :-)

Priser

  • Barneridning eller tur med hest og vogn eller slede: 50,- (hvis tilgjengelig)

I kaféen tilbyr vi bakevarer som pizza og kanelsnurrer, samt drikke som kaffe, te, saft og eplemost. Vi bruker mest mulig egenproduserte råvarer og økologiske innkjøpte varer når vi lager mat.

Egen niste kan også medbringes for de som ønsker dette!

Befolket vår-tun på åpen gård

Egne økologiske råvarer

Grønnsaker, egg, melk og kjøtt blir produsert på gården, i tillegg til en del bær og frukt til saft og syltetøy. I det lille gårdsmeieriet lager vi yoghurt, kvarg, surmelk og iskrem. Juice og saft av usprøytede og økologiske hageepler, plommer, rababra og bær blir laget på gården og solgt i kafeen. Vi vil dyrke jorda slik at vi skaper et sunt og levende jordsmonn, kan høste gode grønsaker, og har god dyrevelferd.

Skoleboller og kanelsnurr fra bakerovnen