Duften av vedfyrt bakerovn og nybakte boller.

Åpen gård med gårdskafé hver søndag fra kl 13:00 - 17:00.

Når du besøker oss kan du nyte stemningen på tunet, hilse på dyrene, hoppe i høyet og gjerne ri  eller kjøre en liten tur med vogn eller slede.

I kaféen serveres det nybakte kanelsnurrer, vafler, kaffe, te, saft, eplemost, pizza og suppe, med mer. Vi bruker mest mulig egenproduserte råvarer og økologiske innkjøpte varer når vi lager mat. Søndagsmiddag fra kl 14:30.

Åpen gård inngang 50,-   
Barneridning 30,- 


Befolket vår-tun på åpen gård

Egne økologiske råvarer

Grønnsaker, egg , melk og kjøtt blir produsert på gården, i tillegg til endel bær og frukt til saft og og syltetøy. I det lille gårdsmeieriet lager vi yoghurt, kvarg, surmelk og iskrem. Juice og saft av usprøytede og økologiske hageepler, plommer, rababra og bær blir laget på gården og solgt i kafeen. Vi vil dyrke jorda slik at vi skaper et sunt og levende jordsmonn, kan høste gode grønsaker, og har god dyrevelferd.

Skoleboller og kanelsnurr fra bakerovnen