Lokalene våre gir en lun ramme for ulike selskap og kurs. Vi liker å skape en vennlig og verdig stemning rundt bryllup, familieselskap, konfirmasjon, dåp og navnefest,  vennefester, minnesamvær, og arrangement for din bedrift.

Ta kontakt for å få et pristilbud.

Lokalene

I Bryggehuset har vi gode lokaler for møter, kurs og fest. I salen kan vi dekke langbord eller småbord til 65 personer. I kafeen, eller "glasshuset", er det plass til 25 personer. Kjøkkenet serverer mat laget fra bunnen av, basert på gårdens egne råvarer.
Bryggerhuset er bygget med lokale, naturlige materialer, og de sanselig vakre rommene byr på flere ulike stemninger.

Utleiepriser

  • Salen (ca 60 pers) ukedag kr 2500,- 
  • Salen  (ca 60 pers) fredag, lørdag eller søndag 3000,-  / hel helg egne priser
  • Glasskaféen  (ca 25 pers) 1500,- 

Andre tilbud kan gis for arrangementer som varer over flere dager.

Salen pyntet til bryllup

Kaféen i vinterhagen

Bakerovnen er hjertet i kaféen, og som gjest får man følge med når bakverket blir stekt, eller kjøtt og grønnsaker blir brassert. Ved heldagsmøter er det fint å bevege seg fra salen med konsentrert arbeid, til kaféen for måltid, gruppearbeid og pauser. Rommene kan også brukes separat til ulike arrangementer parallelt. 

Brett med kanelsnurrer fra bakerovnen

Julebord og Julelunsj

Vi serverer koselige julelunsjer og rike, gode julebord bassert på gårdens egne ressurser. Vi har også servering fra baren om ønskelig. Fest-salen kan også fort møbleres om for å åpne dansegulvet om ønsket.

Ta kontakt for pristilbud og booking eller eventuelle spørsmål.

Bestill tidlig for å sikre plass!


Middagsbord

Om bryggerhuset

Bryggerhuset stod ferdig i 2010. Bygningen er tegnet av Rolf Jacobsen, Gaia Tjøme, og satt opp av  vestfoldbedriften Timber. I "salen" er det kraftige tømmerkonstruksjoner som holder oppe vegger og tak, og halm med leirpuss isolerer veggene.

Kaféen er en vinterhage i glass, og her finner vi bakerovnen av resirkulert murstein fra et bryggerhus i Høyjord. Sten Sjøstrand har konstruert og bygget bakerovnen vår.

Bryggerhuset og prestegrager

  


Kurs, overnatting og utleie

Vi har også en peisestue som er egnet for bondegårdferie for inntil 5 personer, og fire "simple living" - brakker, pluss et loft. Totalt 14 sengeplasser og 8 madrassplasser er tilgengelige, med ulik standard og ulike priser.

Ta kontakt for beskrivelse av rommene og priser for overnatting dersom det skulle være interessant.