Vi tar imot gruppebesøk hele året. Særlig tar skoleklasser og barnehager turen hit og hver sesong byr på forskjellige aktiviteter og opplevelser.

Barnehager og Skoleklasser

Om våren står det nye livet i fokus. Vi hilser på lam, kalver, gris, kyllinger m.m. ettersom nye dyreunger har kommet til verden. Kanskje putter vi også noen frø i jorda som kan få vokse og bli til smakfulle saker i hagen? Så finner vi egg hos hønene som vi lager vafler av.

Om høsten gir naturen i overflod, og det bugner av grønnsaker og blomster. Da tar vi også imot besøk som kan hilse på dyrene igjen og blir kjent med vekstene i grønnsakshagen. Deretter lager vi en deilig suppe av grønsaker vi har høstet selv og som vi koker i kjele over bål.

Opplegget kan også selvfølgelig tilpasses etter ønsker og behov.


Pris pr person i gruppe: Fra 150,-

Minstepris pr gruppe: 2250,-

Traktorsafari pr barn: 50,- (må bestilles på forhånd)

Kattunge i gresset

Omvisning

Vi tar imot grupper som ønsker å lære mer om gården, driften og kretsløpet vi har her. Turen går fra Bryggerhuset og Låven gjennom beitene til grønnsakshagen og opp til meieriet og gårdsbutikken igjen for å se hvilke muligheter og liv som finnes her.
Denne turen kan også tilpasses ønsker og behov.

Matservering i kaféen kan også avtales.


Pris pr person: Fra 150,-

Minstepris pr gruppe: 1.000,-

Hagen i Betraktning

Advent og Jul

Gården er pyntet i julestemning fra  slutten av november og frem til jul.

Vi hilser på dyra og blir med når bonden setter fram julegrøt til fjøsnissen. Her sitter vi ned i høyet og dersom vi er heldige får vi også møte selveste fjøsnissen.

Deretter får alle servert deilig julegrøt med saft på låven, og så kan barna leke og hoppe i høyet. I tillegg tilbyr vi også traktorsafari dersom været tillater det.


Pris per person: 150,-

Minstepris pr gruppe: 2250,-

Traktorsafari pr pers: 50,-

Noen kjenner kanskje igjen holtenissen fra Julemorgen på NRK

Fjøsnissen tar lua til bonden

Ta kontakt dersom du ønsker å avtale et besøk. Send oss gjerne en e-post til: [email protected]