27
jun
Skrevet av sondre

Jan Eggum holder solokonsert på Holt Gård 16. juli 2021.


Jan Eggum - Så langt har alt gått bra.

Dørene åpner kl 17:00, da er man velkommen til å nyte stemningen på tunet, gårdens mat og diverse drikke (skjenkeløyve).

Konserten starter kl 19:00, alle er velkomne!

Bestill billetter her!


Jan Eggum

Jan Eggum trives i de fleste sammenhenger. I stort band, lite band, viseduo, jazztrio, filharmonisk orkester -til og med sammen med sangkor. Det er likevel noe helt eget å oppleve Eggum alene med gitaren, og gjerne i et lite lokale. Det er i de sammenhenger man virkelig føler at man kommer tett på mannen og hans sanger.

Etter et travelt og suksessrikt år på veien med Halvdan Sivertsen er det en glede å lansere en turné med Jan Eggum alene på scenen, under den muntermelankolske tittelen «Så langt har alt gått bra». Det er ingen grunn til at det skulle gå noe dårligere i 2021når Jan og gitaren skal reise landet rundt med et repertoar som tar utgangspunkt i hans mange vakre ballader.

Hva mer kan man ønske seg? Et par ekstra billetter, kanskje. For har man først fått oppleve Jan Eggum alene, så vil man se ham igjen. Og igjen. Og igjen. Velkommen til en eksklusiv kveld med en av landets største artister!

Billetter kan bestilles her: https://holtgard.ticketco.events/no/nb/e/jan_eggum_paa_holt_gaard